Stingray Divers
HomeNieuwsOpleidingenLocatiesData en PrijzenReferentiesContact
 
 

Stingray Divers is voortgevloeid uit mijn passie: duiken, en de kneepjes van deze schitterende vrijetijdsbeleving aan jou doorgeven.

 
 

In 2002, op 16-jarige leeftijd, ben ik begonnen met duiken. Ik zette mijn eerste stappen bij de NOB. Duiken mocht toen pas vanaf 16 jaar, ik stond te popelen om er eindelijk echt aan te beginnen!

Mijn vader begon met duiken in 1993; als klein mannetje ben ik met het onderwaterleven opgegroeid. Geen wonder natuurlijk dat ik dolenthousiast was toen ik eindelijk mijn eerste ademteug onder water haalde.

Stingray Divers
 
 

Na verschillende jaren ruime duikervaring te hebben opgedaan, kreeg ik de kans om de semi-professionele toer op te gaan. Ik werd in 2005 gevraagd om in Griekenland, op Kreta, bij een duikcentrum aan de slag te gaan. Hier heb ik enkele maanden gewerkt en succesvol mijn PADI Divemaster volbracht. Een geweldige tijd waar ik veel heb geleerd! 2006, het jaar daarop, bracht mij naar Malta waar ik terug als Divemaster aan de slag ging bij een duikbasis.

 
  Ramón Helling
Nog een jaar verder, en ik besloot dat de tijd was gekomen om de stap naar Instructeur te zetten. Zonder enige twijfel een ingrijpende beslissing want nu ben ik PADI Open Water Scuba Instructor. Zo kan ik andere mensen laten ervaren hoe het is om gewichtloos onder water te zweven terwijl je gewoon rustig kunt doorademen. Want onze onderwaterwereld is een prachtige nieuwe dimensie die voor je opengaat, zowel de Nederlandse als de tropische wateren.

Bij Stingray Divers kun je cursussen volgen tot en met Divemaster. Daarnaast kunnen er ook heel wat Specialties worden behaald. Het uitgebreide aanbod is er voor iedereen: zowel voor beginnende duikers als voor gebrevetteerde en meer ervaren duikers.

 
 

Zorg ervoor dat je hier regelmatig terug langskomt op www.stingraydivers.nl, want ook ik blijf bezig om mij verder te specialiseren. Zo zal ik ervoor zorgen dat je in de toekomst keuze hebt uit nog meer Specialties!

Heb je vragen bij je eerste stappen in de duikwereld, heb je zin in extra specialties om je skills uit te breiden, … neem dan gerust even contact op.

Veel plezier op mijn website, en hopelijk tot ziens!

Ramón
PADI Instructor #973128