Stingray Divers
HomeNieuwsOpleidingenLocatiesData en PrijzenReferentiesContact
 
 

Stingray Divers | Nieuws


Tijdelijke kortingsactie!
Om te vieren dat Stingray Divers van start gaat, bieden wij het eerste half jaar kortingen aan!
Nu € 75 korting op alle reguliere cursussen
En € 50 korting op alle specialties

Blijf regelmatig kijken op www.stingraydivers.nl! Er zullen geregeld kortingen worden aangeboden, en vanaf september wordt het specialty aanbod flink uitgebreid!www.stingraydivers.nl is officieel on-line!
De plannen waren er al een tijdje, nu is het zover: www.stingraydivers.nl is een feit! Duiken en alle aspecten van deze fascinerende sportbeleving aan jullie meegeven, dat is mijn bedoeling. Aangetrokken door een voor jou nieuwe sport? Een vervolgbrevet behalen? Je skills verder uitbreiden? Neem meteen vrijblijvend contact op!Eerste cursussen zijn een feit
Verschillende aanvragen zijn reeds binnengelopen. Vanaf midden juli beginnen we eraan. Ook zin gekregen? Neem dan meteen een kijkje bij de opleidingen! Wedden dat het je niet meer loslaat?Een duikcursus als geschenk!
Je wil je familie of vriend(in) verrassen met een extra-leuk geschenk? Die collega op het werk gaat met pensioen en wil gaan reizen? Zonder enige twijfel is een introductie tot de fascinerende duikwereld dan het ideale geschenk!
Contacteer Stingraydivers en we bespreken samen jouw wensen. Geef jezelf of anderen een uniek cadeau dat je wereld voor altijd zal veranderen! 
 
 
 
Lanceringskorting tot 70 EUR!